UITNODIGING VOOR ZATERDAG 12 FEBRUARI  !!

Beste collegae, mede hardlopers, senioren die zich junior voelen, trainers en vrienden,

We mogen weer naar een restaurant, drankje drinken op een terras, met popcorn naar de bioscoop, in een  mooie jurk en net pak naar het theater en doen (en laten),
wat we niet eens meer wisten hoezeer we het gemist hebben.

Daarom ook zo jammer dat ons seizoen bijna voorbij is.
Niet dat we het rustig uitluiden want het bestuur gaat wel de spreekwoordelijke bloemen buitenzetten.

Hierbij nodigen wij alle leden uit voor de "Kringloop ", die op zaterdag 12 Februari plaatsvindt en wel in Speelbos Sparjebird op de Hemrik.
Deze loop is een combinatie van de Kerstloop, de Snertloop, de Johan van der Schootloop en de Chocoloop.
Duurzamer dan dit kunnen we het niet maken.  Vandaar de naam “Kringloop”: al het oude in een nieuw jasje.

We verzamelen ons om 10 uur op de parkeerplaats (met de totempalen) bij Sparjebird, op de Poostweg in de Hemrik.
Er wordt door de trainers een mooie route uitgezet, die ook wandelend kan worden afgelegd.

Na afloop worden we door de uitbater van de Blokhut aldaar ontvangen met koffie of thee en iets lekkers om bij te komen van de inspanning.
We hebben het terras gereserveerd (dus neem zonodig een warme jas mee).
Bij slecht weer kunnen we in de Blokhut. Natuurlijk houden we rekening met de Coronaregels.
De kosten worden uit de Verenigings-pot betaald.

Het bestuur wil graag horen, hoeveel mensen er komen, dus daarom het verzoek om je uiterlijk op
7 februari even aan te melden bij secretaris Durkje Kuipers: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor de duidelijkheid:
De overige trainingen op zaterdag 12 februari en zondag 13 februari komen hierdoor te vervallen.

Met vriendelijke groet namens het bestuur,

Durkje Kuipers
secretaris Skivereniging Fryslân