Goedemorgen/middag of avond allen,

Er zijn geen signalen dat we weer  " terug naar af"  moeten dus we gaan er vanuit dat de Corona loop  dan ook een feit is.

Bij deze dan ook de officiële uitnodiging : “It giet oan”.

Datum : zondag 19 September 2021.

Tijd     : 09.30-12.00 (keuze 1 of 2) en 10.00-12.00 (keuze 3 of 4)

Er is voor elk wat wils: voor de snelle, de langzame, de creatieve, de handige, de rustige en alles daartussen in.

Er kan een keuze worden gemaakt uit 4 Activiteiten:

1.    Wandeling van +/- 5 km door de uitgestrekte bossen bij Beetsterzwaag, rond de Wite Mar (“de mooiste natuurlijke ijsbaan van Friesland”, naast Hotel Lauswolt)
- Parkeren/begin  op de parkeerplaats: Poostweg ( vanuit Beetsterzwaag bij Lauswolt rechtsaf  de Poostweg in en dan kunt u  200 meter verderop parkeren). Start is 09.30 uur

2.    Hardlopen/wandelen/joggen, zelfde parcours als de wandeling nr 1
- Parkeren/ begin op de parkeerplaats, zoals beschreven onder nr. 1. Start is 09.30 uur

3. Hardlopen/oefeningen op het parcours zoals uitgezet door onze trainers in Hemrik.
         - Parkeren bij Speelbos Sparjebird, Poostweg. Start is 10.00 uur

4. Bosgolf ( minimum aantal deelnemers 10 personen): er is een bosgolf-parcour uitgezet,
          waarbij in groepjes (ieder uitgerust met klompstick) getracht wordt met zo weinig mogelijk
          slagen een minibal het parcour af te laten leggen.
          -Parkeren bij Speelbos Sparjebird, Poostweg, Start is 10.00 uur

Na afloop van alle activiteiten( plus/minus 11.00) is een ieder welkom om bij te praten en uit te hijgen in/bij De Blokhut Sparjebird voor koffie plus ?? (Er zijn toiletten aanwezig).

Teneinde het één en ander in goede, zo niet uitstekende, banen te leiden verzoeken wij u vriendelijk om u op te geven bij de secretaris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en wel UITERLIJK zondag 12 September 18.00 hr. (Activiteit 4 gaat alleen door bij tijdige opgave van minimaal 10 deelnemers).

Gaarne opgeven:

Hoeveel personen (volwassenen )

Kinderen ( tot 10 jaar )

Activiteit 1: Wandelen Beetsterzwaag

Activiteit 2: Hardlopen Beetsterzwaag

Activiteit 3: Hardlopen/oefeningen Sparjebird

Activiteit 4: Bosgolf Sparjebird

Na opgave voor activiteit 1 of 2 krijgt u de routebeschrijving/ parcours voor Beetsterzwaag toegezonden.